Op zoek naar een leuke baan?
Special Jobs Uitzendburo werkt voor je!

Wij zijn een middelgroot uitzendburo met vijf filialen, verspreid over het hele land. Voor banen in de techniek, bouw, productie, schoonmaak en administratie schrijf je je in bij Special Jobs.

Wat is het voordeel van inschrijven bij ons?
Special Jobs heeft maar een paar filialen in Nederland. Wij zijn klein van formaat. Eigenlijk is dat een groot voordeel voor jou. Want kleine uitzendburootjes moeten zuinig zijn op hun mensen. Moeten knokken om aandacht, naamsbekendheid en vertrouwen te krijgen. Wij doen dat, reken daar maar op.

Bij Special Jobs hoef je geen afspraak te maken om je in te schrijven. Bij Special Jobs staat de koffie altijd klaar, kijken we niet op de klok als je ons vertelt hoe het gaat op je werk en komt iedereen op vrijdagmiddag met ons bijkletsen. Bij Special Jobs worden je wensen en verwachtingen met betrekking tot werk en salaris van tevoren uitvoerig besproken. Tuurlijk, ook wij hebben het druk, maar we luisteren wel naar je.

Inschrijven
Inschrijven kost niks en verplicht je tot niets. Neem je identiteitskaart, bankpas en het liefst een CV mee, dan kunnen we makkelijk je werkverleden doorspreken. In het inschrijfgesprek komt aan de orde wat je gedaan hebt, wat je kunt, en wat je wilt. Als we direct mogelijkheden zien kan het zijn dat we meteen, waar je bij zit, aan de telefoon hangen bij diverse bedrijven. Dat is onze manier om je zo snel mogelijk aan de slag te helpen. Heb je al een baan, maar wil je weten hoe werken bij een uitzendbureau precies gaat, of hoe het zit met je contract(bijvoorbeeld), dan kunnen we je ook vooruit helpen. Loop gewoon eens binnen!

Meer weten? Klik op filialen voor de vestiging die het dichtste bij jou in de buurt staat

Het team van Special Jobs